La web del Montseny360.cat

Prova BTT Montseny 360
Prova BTT Montseny 360

Doncs amb això he estat enfeinat, últimament he passat un munt d’hores preparant la web del Montseny360.cat una prova BTT que veu la llum aquest any i que es vol convertir en un referent en les curses de muntanya amb bicicleta. Aquesta web l’he feta perquè m’ho van demanar uns bons amics i em va semblar que seria bonic poder col·laborar en el projecte. Com alguns de vosaltres ja sabreu, aquest no és el meu camp ni la meva dedicació principal, però si que és una afició a la que de tant en tant m’agrada destinar unes bones estones.

La web és un WordPress que he “tunejat” editant la fulla d’estils CSS i reprogramant algunes cosetes. Un dels reptes ha estat incorporar un formulari de registre de participants amb pagament d’inscripcions inclòs. Aquest plugin permet veure els inscrits, qui ha pagat i qui no,  recollir totes les dades dels participants, crear noves activitats, notificar incripcions i pagaments, etc, etc…

Doncs per a finalitzar us diré que em sento bastant satisfet de la feina i que espero que us agradai. No sigueu molt cruels amb mi, heu de tenir en compte que he hagut de fer el disseny, el muntatge i la programació jo solet i com ja he dit abans, en realitat jo no em dedico a això.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.