Un altre cop aquí

webDoncs ja torno a tenir bloc, no se si en faré  us però l’he tornat a posar en marxa. L’anterior aEsquis Weblog és ja història. Si he de ser sincer us diré que va ser un accident i que per sort o per desgràcia no en tenia cap còpia recent, potser és el millor. La gent de Godaddy em demanava 150€ per a recuperar-ne una còpia recent, així que amb molt bones paraules els vaig dir que la còpia la podien fer servir per anar de ventre. Aquest incident i els repetits problemes de rendiment en els servidors de Godaddy em van motivar per a buscar alternatives més properes on la meva web no estigués a milers de Kilòmetres de distància. Buscant vaig anar a petar a Hostinguer.es  que per el mòdic preu de 0€ al mes ofereix un excel·lent servei de hosting PHP de fins a 2Gb, dues bases de dades MySQL i un molt bon panell de control, tot això sense publicitat, així que adéu Godaddy.

Com ja he comentat he desenvolupat la web de cero utilitzant un WordPress. La plantilla base amb la que ho he posat en marxa és diu “Contango” i la vaig escollir perquè era senzilleta i la podia moldejar fàcilment.  Així que “gratant” una mica de codi i instal·lant uns quants Plugins he deixat una web bastant arregladeta amb algunes funcionalitats interessants. De moment ho he mig integrat amb la meva vida “social”, això vol dir Facebook, Twitter, Instagram, etc, etc… Fins el punt de que si faig un a foto amb el mòbil i li poso l’etiqueta #instagram, aquesta apareix dins la pàgina Instagram de la web. També he posat els meus últims missatges de Twitter a la barra de la dreta i estic pensant si he de fer alguna cosa amb el Facebook o no, ja ho veurem.

De moment ho deixaré aquí, ara toca alimentar això i que la web tingui vida, cosa força  difícil tenint en compte el ritme de vida que portem.

Així que moltes gràcies i Salut per a tot-hom.

One Reply to “Un altre cop aquí”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.